Trenutna praksa

Ali delate s pacienti, ki imajo težave pri vsakodnevnem požiranju zdravil? Delate v zdravstvu, ste zdravnik, medicinski tehnik, govorni terapevt ali farmacevt?
 
Bržkone ste že velikokrat srečali paciente s težavami pri požiranju zdravil. Dosedanja praksa je bila, da se jim pri tem pomaga z drobljenjem tablet in odpiranjem kapsul. Toda vseh tablet se ne sme drobiti, poleg tega je dokazano, da ima drobljenje tablet lahko hude stranske učinke.
 
Pacienti zdravila pogosto jemljejo s hrano, kot je jogurt ali sadna kašica. Kombiniranje določenih zdravil z določeno hrano pa povzroča interakcije, ki imajo prav tako lahko hude posledice.
 
Z Gloupom smo poskušali vzpostaviti nov zlati standard za jemanje zdravil za tiste paciente, ki jih ne morejo pogoltniti zgolj z vodo. Kombinacija Gloupa in zdravil je vselej varna, saj Gloup ne povzroča znanih interakcij z zdravili.
 
Z gotovostjo lahko trdimo, da je jemanje zdravil z Gloupom enako varno kot jemanje z vodo. Trenutno je to edini izdelek na trgu, ki to omogoča.
Trenutna praksa