Rešitev za vse, ki s težavo požirajo zdravila.

Nekateri ljudje le stežka požirajo zdravila. S tem imajo težave kar trije od desetih ljudi, problem pa ni omejen le na otroke in starejše. Splošni izraz za težave s požiranjem zdravil je Problematično uživanje zdravil (PUZ). Prizadene lahko ljudi vseh starosti, tako moške kot ženske. Pojavlja se zelo pogosto in je lahko povezano s s samo boleznijo. Požiranje lahko posebej otežujejo npr. bolečine v grlu ali ustih.
 
V številnih primerih je PUZ preprosto posledica samih zdravil. Tablete in kapsule so včasih hrapave, prevelike ali slabega okusa. To lahko predstavlja težavo, posebej če je treba zdravila redno jemati ali če je treba hkrati zaužiti veliko zdravil. Žvečenje tablet pusti v ustih izjemno neprijeten okus. Vse to so razlogi, zakaj vsakdo zdravil ne more preprosto poplakniti s kozarcem vode.
 
Zaradi opisanih težav številni ljudje ne želijo jemati zdravil. Nekateri odprejo kapsule ali strejo tablete, ne da bi se prej o tem posvetovali z zdravnikom ali farmacevtom. V večini primerov je to nespametno, včasih pa naravnost nevarno. Ljudje si pri požiranju zdravil pogosto pomagajo z jogurtom ali podobnimi živili. Toda uživanje zdravil v kombinaciji s hrano, kot je jogurt, lahko negativno vpliva na učinek zaužitega zdravila.
 
Gloup je prvi izdelek, ki resnično pomaga bolnikom s PUZ, od drugega leta starosti naprej in ne glede na zdravilo, ki ga morajo zaužiti. Praktična rešitev, ki je tako preprosta, kot je učinkovita.
 
Izdelek Gloup je patentirani univerzalni gel, ki olajša požiranje trdih zdravil. Gel sam po sebi ni zdravilo, je pa zelo učinkovit v kombinaciji z zdravilom, ki ga jemljete!