O solutie cand inghititul pastilelor este un supliciu

Uneori, pastilele pot fi dificil de inghitit. Statisticile arata ca trei persoane din zece Intampina aceasta problema, nu doar copii sau persoanele in varsta. Dificultatea de a inghiti pastille (DIP) este un termen ce inglobeaza toate inconvenientele care pot fi intalnite la inghitirea unei pastile. Aceasta este destul de intalnita si poate afecta persoane de orice varsta si de orice sex sau poate fi consecinta unei anumite boli. De exemplu, durerea de gat poate face ca pastilele sa devina in mod particular dificil de inghitit.
 
In multe cazuri, dificultatea de a administra pastile depinde de structura respectivului medicament. Tabletele sau capsulele pot avea suprafata poroasa, pot fi prea mari sau cu gust neplacut. Toate aceasta pot reprezenta o problema mai ales in cazul in care se administreaza zilnic sau cand trebuie luate mai multe pastile o data, problema greu de depasit doar cu sfatul “se iau cu o gura de apa”. Iar mestecarea pastilelor poate conduce adeseori la un gust dezagreabil.
 
Toate aceste probleme duc adeseori la evitarea completa a administrarii medicamentelor sau la administrarea lor incorecta, prin zdrobirea tabletelor sau deschiderea capsulelor, operatiune cu consecinte periculoase uneori. In cele mai multe din cazuri aceste atitudini nu sunt comunicate medicului sau farmacistului pentru a beneficia de un sfat adecvat.
 
Gloup este primul produs care poate ajuta pacientii ce prezinta dificultati la inghitirea medicamentelor. Gloup este o solutie pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Practic, este recomandat pentru orice medicament cu administrare orala si oricarei persoane cu varsta peste doi ani.
 
Gloup este un gel protejat de un patent original, recomandat pentru favorizarea inghitirii medicamentelor. Gelul nu are efecte terapeutice in sine, dar este foarte eficient în combinatie cu oricare medicament ce trebuie inghitit!