Activitatea cotidiana

Lucrati cu pacienti care prezinta dificultaţi de a inghiti medicamente? Sunteti doctor, asistenta medicala, logoped, farmacist sau o  persoana implicata in ingrijirea pacientilor?
 
Atunci cu siguranta ati intalnit adeseori pacienti care se confrunta cu dificultatea de a inghiti medicamente. Pana acum, practica obisnuita era sa fie maruntite tabletele sau sa fie deschise capsulele ori sa fie inglobate intr-un aliment. Oricare metoda are contraindicatii deoarece nu toate medicamentele pot fi zdrobite in parti mai mici fara riscul de reactii adverse sau fara a le fi afectata eficacitatea, iar in cazul amestecului cu mancare este incert rezultatul interactiunii dintre acesta si medicament.
 
Ceea ce am incercat prin dezvoltarea gelului Gloup a fost sa cream un nou standard de administrare a medicatiei orale solide pentru acei pacienti care prezinta dificultati de inghitire a acesteia. Utilizarea Gloup este sigura, cercetarile aratand ca nu exista nici o interacţiune cu medicamentele si nu le este alterata in nici un fel actiunea si efectul terapeutic.
 
Practic, se poate afirma ca administrarea medicamentelor cu Gloup este la fel de inofensiva ca administrarea cu apa. Gloup este sigurul produs disponibil pe piata care poate oferi aceasta siguranta.
Activitatea cotidiana