Ervaringen

Patiënt Nederland
Door een uitgezaaide vorm van kanker moest ik orale medicatie slikken die het slijmvlies van mijn mond kon aantasten. Dit kan zeer pijnlijk zijn, zeker als dit daarna ontstoken raakt. Via een familielid kreeg ik Gloup en zij vertelde mij mijn medicatie hiermee in te nemen. Gloup is een gel, ik legde mijn medicatie op een lepel en deed er Gloup overheen. Een goede slik en het tablet was weg, zonder dat het tablet de binnenkant van mijn mond heeft aangeraakt. Dat voelde erg goed.
Het slijmvlies in mijn mond werd wel wat gevoelig, maar ik kreeg geen ontsteking of beschadiging van het slijmvlies. Gloup lijkt mij trouwens ook een geweldig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met het slikken van hun medicatie. Door de samenstelling van de gel is het heel gemakkelijk te slikken.
Ik heb de tip om Gloup te gebruiken zeker aan andere mensen doorgegeven!
 
Kind 11 jaar Ragna, Nieuw- Lekkerland
Alex 11 jaar vond het doorslikken van zijn antibiotica echt eng. Door gebruik van Gloup ging het doorslikken makkelijker omdat de angst dat de pil bleef hangen weg was. Netjes in 7 dagen de kuur af kunnen maken.
  
Zorgprofessional Denemarken
Goed en efficiënt hulpmiddel bij de behandeling van patiënten met kanker in hoofd- en nekgebied, en bij droge mond.
 
Zorgprofessional Denemarken
We hebben Gloup bij meerdere patiënten geprobeerd en allemaal met goed resultaat. Alle pillen, groot en klein, glijden gemakkelijk naar binnen zonder problemen.
 
Clinical Nurse manager - Melbourne, Australië
We hebben een verpleeghuis met 150 bedden. Ongeveer de helft van onze bewoners kregen hun medicatie vermaald toegediend. Onze apotheker stelde voor Gloup te gebruiken om het vermalen van medicatie te verminderen. Na een aantal weken hebben we nu nog slechts 6 patiënten die hun medicatie vermaald toegediend krijgen.
 
Facility Manager - Perth, West Australië
We gebruikten altijd yoghurt voor de inname van de medicatie voor onze bewoners. Onze diëtist benoemde dit als een risico voor onze infectiecontrole omdat de temperatuur van de yoghurt snel opliep naar kamertemperatuur tijdens de medicatieronde. Onze apotheker en diëtist stelden voor om met Gloup te gaan werken, omdat dit veilig bewaard kan worden bij kamertemperatuur. Tevens vinden de bewoners Gloup erg prettig en vinden ze het innemen van hun medicatie veel gemakkelijker.
 
 
Heel behulpzaam
Man/56/geen medische problemen
Ik heb moeite met het slikken van niet- gecoate tabletten en heb Gloup gebruikt met goedkope paracetamol. Slikken ging heel makkelijk, hetgeen me niet met water lukt.
  • ik vind de nasmaak van paracetamol vies bij inname met water.
  • Geen restjes paracetamol op mijn tong na gebruik van Gloup.
 
Zeer behulpzaam
Vrouw/52/Geen medisch problemen
Al jaren heb ik een probleem met het slikken van grote tabletten, de smaak en het gevoel zijn soms vreselijk. Ik heb Gloup tijdens een probeersessie gevonden en het product is voor mij zeer behulpzaam.
  • Geen probleem met pillen slikken met Gloup. De pillen direct doorgeslikt bij de eerste poging.
 
Heeft mijn leven gemakkelijker gemaakt
Vrouw/82/Ziekte van Parkinson
Ik moet dagelijks veel tabletten slikken. Dit kost veel tijd en ik heb altijd moeite met de grotere tabletten. Normaliter moet ik grote hoeveelheden water drinken tijdens het proberen om alle pillen te slikken. Ik heb Gloup gebruikt en vind het een grote hulp.
  • Moet veel pillen slikken elke ochtend (17).
  • Moet met de grote tabletten grote hoeveleheid water nemen.
  • Met Gloup kon ik de grote pillen in 1 keer slikken.
  • Grote hulp voor mensen met Parkinson die normaal veel moeite hebben met slikken.
 
Geweldig product
Man/84/Maag/ darm/ middenrif problemen
Sinds lange tijd is de inname van medicatie een probleem voor mij. Als ik pillen slik, gaan ze vaak mijn luchtweg in, hetgeen oncomfortabel en vaak eng is. Ik heb Gloup geprobeerd via een vriend van de familie. Ik vond het een grote hulp en heb zonder problemen direct mijn medicijnen kunnen slikken.
  • Door misplaatsing van de maag is er een grote kans op verslikken.
  • Na instructie hoe Gloup te gebruiken gleed het tablet in 1 keer de juiste kant op zonder problemen.
 
Geen tabletten meer die vast komen te zitten
Vrouw/25/Gastroparese
Ik heb altijd moeite gehad met het slikken van pillen, ze komen vaak vast te zitten op mijn tong en de smaak van pillen is vaak vreselijk. Ik heb Gloup geprobeerd en na een paar keer kon ik de pillen slikken zonder problemen. De smaak van Gloup is veel beter dan die van de pillen.
  • Heeft moeite met slikken van allerlei pillen. Ze blijven vast zitten op de tong.
  • prettige smaak van Gloup.
  • Na een paar keer heel makkelijk te slikken, makkelijker dan met water.