De huidige praktijk

Werkt u dagelijks met patiënten die slikproblemen hebben? Bent u een medisch professional, arts, verpleegkundige, logopedist of apotheker?
 
Dan heeft u waarschijnlijk in uw professionele carrière al vaak te maken gehad met patienten die slikproblemen hebben. Tot nu toe was het dagelijkse praktijk om medicatie te vermalen of capsules te openen. Echter mogen bepaalde tabletten niet vermaald worden en onderzoek laat zien dat het vermalen van veel tabletten gevaarlijke bijwerkingen kan veroorzaken.
 
Zeer regelmatig worden medicijnen gemengd met yoghurt, vla of appelmoes. Door sommige combinaties te maken ontstaan er interacties tussen het voedsel en het medicijn, hetgeen kan leiden tot serieuze en potentieel gevaarlijke consequenties.
 
Wat we hebben geprobeerd te doen met de ontwikkeling van Gloup, is het creëren van een nieuwe 'gouden standaard' voor de inname van orale medicatie, voor patiënten die hun medicijnen niet kunnen slikken met gewoon water. De combinatie van Gloup met het medicijn is veilig, zelfs net zo veilig als de inname met water. Er zijn geen interacties bekend tussen Gloup en het in te nemen medicijn.  
 
Gebaseerd op onderstaand overview kunnen we zeggen dat de inname van medicatie met Gloup NET ZO VEILIG is als de inname met water.
Dit is het enige product verkrijgbaar op de markt die je deze veiligheid biedt.
De huidige praktijk