Gloup voor professionals

Werkt u dagelijks met patienten die slikproblemen hebben? Bent u een medisch professional, arts, verpleegkundige, logopedist of apotheker?
 
Dan heeft u waarschijnlijk vaak te maken gehad met patienten die slikproblemen hebben in uw professionele carriere. Tot nu toe was het dagelijksre praktijk om medicatie te vermalen of capsules te openen. Echter mogen tabletten niet vermaald worden en onderzoek laat zien dat het vermalen van tabletten gevaarlijke bijwerkingen kan veroorzaken.
 
Zeer regelmatig worden medicijnen gemengd met yoghurt, vla of appelmoes. Door sommige combinaties te maken ontstaan er interacties tussen het voedsel en het medicijn, hetgeen kan leiden tot serieuze en potentieel gevaarlijke consequenties.
 
Wat we hebben geprobeerd te doen met de ontwikkeling van Gloup, is het creeren van een nieuw 'gouden standaard' voor de inname van orale medicatie, voor patienten die hun medicijnen niet kunnen slikken met gewoon water. De combinatie van Gloup met elk medicijn is veilig, zelfs net zo veilig als de inname met water, gebaseerd op onderzoek.
er zijn geen interacties bekend tussen Gloup en het in te nemen medicijn.  
 
Gebaseerd op onderstaand overview kunnen we zeggen dat de inname van medicatie met Gloup NET ZO VEILIG is als de inname met water.
Dit is het enige product verkrijgbaar op de markt dat je deze veiligheid kan bieden.