Gloup is gemaakt om mensen te helpen die problemen hebben met het innemen van medicijnen

De meesten mensen hebben problemen met het slikken van medicijnen om psychosomatische redenen. Van nature reageren we afwijzend op harde voorwerpen in onze mond. Meer dan 60% van de bevolking overwint deze reflex, maar sommige mensen blijven het moeilijk vinden en voor hen blijft het onmogelijk om medicijnen te slikken. Voor al deze mensen vanaf de leefijd van 2 is Gloup de oplossing voor deze alledaagse martelgang.
 
Een tweede groep die te maken hebben met slikproblematiek, is een groep met een fysieke aandoening waardoor dysfagie wordt ontwikkeld. Wanneer geconfronteerd met ziekten zoals Parkinson, Kanker, Multiple Sclerose, Sjögren, herseninfarct en vele andere, vertraagt het continue gebruik van medicatie de productie van speeksel. Sommige specifieke ziekten verzwakken de spieren en zenuwproblematiek kan leiden tot een verminderd vermogen om te slikken. Voor de meeste van deze mensen is Gloup een echte oplossing. Wij adviseren om eerst met de logopedist te overleggen alvorens met het gebruik van Gloup te starten. Deze specialist kan u ook adviseren welke Gloup te nemen aangezien er verschillende versies beschikbaar zijn.
 
Voor mensen die lijden aan ernstige dysfagie, is het raadzaam contact op te nemen met uw logopedist om het geschikte type Gloup voor u te selecteren.