De oplossing voor uw problemen met het innemen van medicijnen

 
Het doorslikken van medicijnen kan erg moeilijk zijn. Maar liefst drie op de tien mensen hebben hier problemen mee en dat zijn niet alleen kinderen of ouderen. Medicatie Inname Problemen (MIP) is de verzamelnaam voor het moeilijk doorslikken van medicijnen. Het komt voor bij alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen. Soms ligt de oorzaak bij het ziektebeeld, keelontsteking of pijn in de mondholte kunnen het slikken bemoeilijken.
 
In de meeste gevallen ligt het gewoon aan het medicijn zelf. Tabletten en pillen zijn vaak ruw, groot en vies van smaak. Dit kan voor problemen zorgen, met name als de medicijnen vaak ingenomen moeten worden. Kauwen op medicatie geeft een vieze smaak in de mond, daarom slikt ook niet iedereen zijn geneesmiddelen zomaar weg met een glaasje water.
 
Door deze problemen besluiten sommige mensen hun medicatie niet in te nemen, om capsules te openen of tabletten te vermalen, vaak zonder dit te melden bij hun dokter of apotheek. In de meeste gevallen is dat een slecht idee en kan het gevaarlijk zijn. Sommige mensen slikken hun medicijnen met yoghurt of vla, hetgeen kan leiden tot afname van effectiviteit van het genomen medicijn.
 
Gloup is het eerste product dat patiënten met MIP helpt, voor iedereen vanaf de leeftijd van twee jaar en voor ieder medicijn dat doorgeslikt dient te worden. Een praktische simpele, effectieve oplossing.
 
Het product Gloup® is een gepatenteerde universele gel die het slikken van medicijnen vereenvoudigd. De gel zelf is geen remedie, maar een hulpmiddel voor veilige en goede medicatie inname.