Løsningen for deg som har vanskeligheter med å svelge tabletter

Det kan være vanskelig å svelge medisin. Så mange som tre av ti opplever dette som et problem, og det gjelder ikke bare barn eller eldre. Problemer med å svelge medisin (Medication Intake Problems -MIP) er en samlebetegnelse for problemer med å svelge medisin. Det påvirker mennesker i alle aldre, både menn og kvinner. Det er ikke uvanlig, og kan være relatert til den underliggende sykdommen. Tilstander som sår eller vond hals kan gjøre svelgingen spesielt vanskelig.
I mange tilfeller er problemer med å svelge medisin forårsaket av legemidlet i seg selv. Tabletter og kapsler kan være store, ha skarpe kanter, eller smaken kan være ubehagelig.
Dette kan være et problem, særlig hvis medisinen må tas med ofte, elleDr hvis mange tabletter må tas samtidig. Knusing eller tygging av tablettene kan medføre ubehagelig smak i munnen. Lang fra alle kan problemfritt svelge sine medisiner med et glass vann.
 
Problemer med å ta medisiner kan ofte være årsak til at folk ikke tar sine medisiner. Noen velger å åpne opp kapsler eller knuse tablettene sine. Vanligvis uten å fortelle legen eller apoteket om det. I de fleste tilfeller er ikke dette en god løsning, og det kan til og med være ganske farlig. Andre igjen prøver å svelge medisinene sammen med yoghurt eller syltetøy. Å ta legemidler i kombinasjon med mat som yoghurt kan påvirke eller endre effekten av medisinen.
Gloup er det første produktet som virkelig hjelper pasienter med for å svelge medisiner, og kan brukes av alle fra to års alder. En praktisk løsning, enkelt og effektivt.
Produktet Gloup® er en patentert universalgel som gjør det enklere å svelge tabletter og kapsler. Gelen er ikke et legemiddel i seg selv, men sørger for at medisinen får den effekten det forventes at den skal ha!