Gjeldende praksis

Arbeider du med pasienter som har problemer med å svelge medisinen hver dag? Er du helsepersonell, behandler, eller jobber i apotek?
Da har du sikkert sett pasienter med svelgeproblemer mange ganger. Frem til nå har det vært vanlig å knuse tabletter eller åpne kapsler. Imidlertid kan ikke alle tabletter knuses, og det er vist at det å knuse tabletter kan forårsake alvorlige bivirkninger.
Det er heller ikke uvanlig at man tar legemidler med mat som yoghurt, fruktpuré eller syltetøy. Når man tar medisiner med enkelte matvarer kan det oppstå interaksjon, og uønskede komplikasjoner.
Det vi har gjort med Gloup er å sette en ny standard for hvordan man tar medisin når man ikke klarer å svelge tabletter på vanlig måte med vann..
Gloup i kombinasjon med legemidler er ukomplisert og alltid trygt siden det ikke finnes kjente interaksjoner mellom Gloup og legemidler.
 
Fra illustrasjonen over kan vi se at det å ta legemidler med Gloup er like trygt som å ta dem med vann. Gloup er det eneste produktet på markedet som kan gi deg denne tryggheten.
Gjeldende praksis