Megoldás, ha Önnek nehézséget okoz a szilárd gyógyszerek bevétele

A szilárd gyógyszerek lenyelése sokszor nehéznek bizonyulhat. Tíz emberből általában három ember találkozik
ezzel a problémával és ez nemcsak a gyermekeket és az időseket érinti. A gyógyszerbevételi problémák általános kifejezés, és  a gyógyszerek lenyelésével kapcsolatos kérdéseket foglalja magába.
Valamennyi korcsoportot, férfiakat és nőket egyaránt érint. Nem is olyan szokatlan, mint, amilyennek hangzik. Példának okáért a torokfájás kifejezetten megnehezítheti a nyelést.
Számos esetben a gyógyszerbevételi problémáknak maga a gyógyszer a forrása. A tabletták és a kapszulák néha durva felületűek, rossz ízűek, illetve igen nagyok lehetnek. Ez problémát okozhat, különösen, ha a gyógyszert rendszeresen kell szedni, vagy ha egyidejűleg több gyógyszert kell bevenni. A gyógyszerek esetenkénti összerágása borzasztó ízt eredményezhet a szájban. Emiatt nem mindenki képes könnyedén, egy pohár vízzel lenyelni a gyógyszereit.
Az említett gyógyszerbevételi problémák miatt sokan nem veszik be a gyógyszereiket, vagy felnyitják a kapszuláikat, illetve összetörik a tablettáikat. Teszik ezt rendszerint anélkül, hogy erről tájékoztatnák kezelőorvosukat vagy gyógyszerészüket. A legtöbb esetben ez nem jó ötlet, sőt, néha kimondottan veszélyes lehet. Az emberek gyakran használnak joghurtot vagy más, hasonló édességeket a tablettáik lenyelésének segítésére. A gyógyszerek élelmiszerekkel - mint amilyen a joghurt is - együtt történő bevétele jelentősen megváltoztathatja az így bevett gyógyszer hatását.
A Gloup az első olyan készítmény, ami tényleg segít a gyógyszerbevételi problémákkal küzdő betegek közül mindenkinek, kétéves kortól, valamennyi olyan gyógyszer esetén, amit egészben kell lenyelni. Gyakorlatias megoldás, olyan egyszerű, mint amilyen hatékony.
A Gloup® egy szabadalmaztatott zselé, ami megkönnyíti a szilárd gyógyszerek lenyelését. A gél maga nem gyógyszer, de az Ön által szedett gyógyszerekkel kombinálva igen hatékony lehet.