Jelenlegi gyakorlat

Olyan páciensekkel dolgozik, akiknek minden nap nehézséget okoz a szilárd gyógyszereik bevétele? Ön gondozást végző szakember, háziorvos, orvos, ápoló, logopédus vagy gyógyszerész?
Akkor Ön a szakmai karrierje során bizonyára sokszor találkozott már nyelési nehézségekkel küzdő betegekkel. Ezidáig mindennapos gyakorlat volt a tabletták összetörése vagy a kapszulák felnyitása.
Azonban nem minden tablettát szabad összetörni, és a bizonyítékok azt mutatják, hogy a tabletták összetörése akár súlyos mellékhatásokhoz is vezethet.
Ugyancsak gyakori, hogy a gyógyszereket élelmiszerbe - mint amilyen a joghurt, gyümölcspép vagy lekvár - keverik. Egyes gyógyszerek bizonyos élelmiszerekkel való kombinációjával a gyógyszer és az élelmiszer között kölcsönhatás alakulhat ki, ami súlyos következményeket okozhat.
Amit a Gloup-pal megpróbáltunk elérni, az a gyógyszerbevétel új aranystandardjának lefektetése azon betegek számára, akik sima vízzel nem képesek bevenni a gyógyszereiket. A Gloup alkalmazásával a Gloup és a gyógyszer kombinációja mindig biztonságos, mivel a Gloup-pal nincsenek ismert gyógyszerkölcsönhatások. (Gloup alkalmazása kontra vízzel való gyógyszerbevétel)
A fenti összefoglalás alapján mondhatjuk, hogy a gyógyszerek Gloup-pal történő bevétele van annyira biztonságos, mint amilyen biztonságos a vízzel történő bevétel. Ez az egyetlen olyan készítmény, ami ezt a biztonságot képes Önnek nyújtani.
Jelenlegi gyakorlat