A Gloup-ot azért fejlesztették ki, hogy segítsen azoknak az embereknek,_x000d_ akiknek a szilárd gyógyszerek bevétele nehézségeket okoz

A legtöbb ember élettani okok miatt találja nehéznek a szilárd gyógyszerek lenyelését. Gyakori eset, hogy a szánkba kerülő kemény dolgokat önkéntelenül elutasítjuk. A populáció több, mint 60%-a képes legyűrni ezt a reflexet, de sokan vannak, akik nem. Ők nehéznek, vagy akár lehetetlennek találják a szilárd gyógyszerek lenyelését. Ezeknek az embereknek - 2 éves kortól kezdődően - nyújt megoldást a Gloup a mindennapi küzdelmeikben.
Sok embernél betegség következtében alakul ki gyógyszerbevételi probléma vagy nyelési nehézség (dysphagia). Az olyan betegségekkel folytatott küzdelem, mint a Parkinson-kór, a daganatos megbetegedések, a sclerosis multiplex, a Sjögrenszindróma és még számos további betegség során, a gyógyszerek folyamatos alkalmazása lelassíthatja a nyáltermelést. Bizonyos betegségek ugyancsak legyengítik az izmokat és idegrendszeri problémákhoz vezetnek,  melyek csökkent nyelési képességet eredményezhetnek. Ezeknek az embereknek a Gloup valódi megoldást kínál. Javasoljuk, hogy a Gloup alkalmazásának megkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével!