Nykyinen käytäntö

Teetkö päivittäin töitä sellaisten potilaiden kanssa, joilla on vaikeuksia niellä lääkkeitään? Oletko lähihoitaja, yleislääkäri, erikoislääkäri, sairaanhoitaja, puheterapeutti tai töissä apteekissa?
 
Olet varmaankin tavannut urasi aikana potilaita, joilla on nielemisvaikeuksia. Tähän asti on ollut yleistä murskata tabletit tai avata kapselit. Kaikkia tabletteja ei voi kuitenkaan murskata, ja lisäksi on todisteita siitä, että tablettien murskaaminen voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia..
 
Myös lääkkeiden ottaminen jogurttiin, omenasoseeseen ja hilloon sekoitettuna on yleistä. Tiettyjen lääkkeiden yhdistäminen tiettyihin ruokiin aiheuttaa kuitenkin yhteisvaikutuksia ruoan ja lääkkeen välillä, ja se voi myös aiheuttaa vakavia seuraamuksia.
 
Gloupin avulla pyrimme siihen, että lääkkeiden ottamiseen olisi uusi ja paras mahdollinen tapa niille potilaille, jotka eivät pysty nielemään lääkkeitään pelkän veden kanssa. Gloupin avulla lääkkeet ovat aina turvallisia, sillä Gloupilla ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa.
 
  
Yllä olevan yleiskatsauksen perusteella voidaan sanoa, että lääkkeiden ottaminen Gloupin avulla on yhtä turvallista kuin niiden ottaminen veden kanssa.  
Se on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka takaa turvallisuuden.
Nykyinen käytäntö