Gloup on suunniteltu auttamaan ihmisiä, joilla on ongelmia lääkkeiden ottamisen kanssa

Useimpien ihmisten tapauksessa lääkkeiden nielemisongelmat ovat psykologisia. Evoluution näkökulmasta on täysin normaalia hylkiä kovia esineitä, jotka joutuvat suuhumme. Yli 60 % väestöstä pystyy hallitsemaan tämän refleksin, mutta osa ei – heille lääkkeiden nieleminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Kunhan nämä ihmiset ovat yli 2-vuotiaita, Gloup on ratkaisu jokapäiväisiin ongelmiin.
 
Monille saattaa myös kehittyä lääkkeiden ottamisvaikeuksia tai nielemisvaikeuksia. Parkinsonin taudin, syövän, multippeliskleroosin, Sjögrenin oireyhtymän ja monien muiden pitkäaikaissairauksien hoitoon käytettävät lääkkeet hidastavat syljentuotantoa. Jotkin sairaudet saattavat myös heikentää lihaksia ja aiheuttaa hermo-ongelmia, jotka vaikeuttavat nielemistä. Näille ihmisille Gloup on erinomainen ratkaisu. Suosittelemme, että keskustelet ensin puheterapeutin kanssa ennen kuin aloitat Gloupin käytön. Asiantuntija voi myös antaa vinkkejä siitä, mitä Gloupia sinun kannattaa käyttää, sillä siitä on saatavilla erilaisia versioita.
  
Jos kärsit vakavista nielemisvaikeuksista, sinun kannattaa keskustella puheterapeutin kanssa sinulle sopivasta Gloupista.