Nuværende praksis

Arbejder du hver dag med patienter, som har besvær med at sluge deres medicin? Er du plejepersonale, praktiserende læge, læge, sygeplejerske, talepædagog eller apoteker?
 
Så har du sandsynligvis gentagne gange i dit arbejde oplevet patienter, der har synkeproblemer. Indtil videre har den almindelige praksis været at knuse tabletterne eller åbne kapslerne. Dog kan ikke alle tabletter knuses, og der er evidens, som dokumenterer, at knusning af tabletter kan give alvorlige bivirkninger.
 
Det er også almindeligt at tage medicinen ved at blande den med mad såsom yoghurt, æblemos og marmelade. Når visse lægemidler kombineres med bestemte fødevarer, kan der ske en interaktion mellem lægemidlet og fødevaren, hvilket igen kan have alvorlige konsekvenser.
 
Det, vi har forsøgt med Gloup, er opfinde ny gylden standard for indtag af medicin hos de patienter, der ikke kan sluge deres medicin med almindeligt vand. Kombinationen af Gloup og medicinen er altid sikker, fordi lægemidlerne ikke interagerer med Gloup. (Skema Gloup versus vand)
 
Ud fra nedenfor oversigt kan vi sige, at indtag af medicin sammen med Gloup er lige så sikker som indtag sammen med vand.
Dette er det eneste produkt på markedet, som kan give dig denne sikkerhed.
Nuværende praksis