Hvordan fungerer det?

indsæt skema for Gloup med paracetamol versus indtag af vand.
 
Ud fra ovenstående test udført på Brisbane Universitet kan vi sige, at indtag af medicin sammen med Gloup er lige så sikker som indtag sammen med vand. Der er ingen kendte interaktioner mellem det tagne lægemiddel og Gloup. Nedenfor forklarer vi, hvordan dette fungerer:
 
De to vigtigste komponenter i Gloup er carrageenan og maltodextrin. Sammen sørger de for, at bolus forbliver i munden på patienten, så den kan sluges som én bolus. Med andre ord går bolus ikke i stykker i munden. Disse to komponenter gør også bolussen glat, hvilket tillader let transport af medicinen fra munden ned i mavesækken. Dette mindsker ændring af bolus, da den ikke opholder sig i spiserøret for længe.
 
Så snart bolus bestående af Gloup kommer ned i maven, vil den ret hurtigt nedbrydes, fordi carrageenan mister sin styrke i mavesækkens syreholdige væsker. Med andre ord går Gloup hurtigt i stykker, når bolus kommer ned i mavesækken, og medicinen bliver tilgængelig for absorption i kroppen.
 
En yderligere ingrediens i Gloup er citronsyre. Den hjælper patienten (da vi ved, at de fleste patienter, som har synkebesvær, har problemer med tør mund), fordi den vil få spytkirtlerne til at producere spyt.
Hvordan fungerer det?