Gloup er udviklet til at hjælpe dem, der har besvær med at tage sin medicin

De fleste synes, det er svært at sluge medicin af psykologiske årsager. Ud fra en evolutionssynsvinkel er det forventeligt, at vi automatisk afviser hårde genstande, som kommer ind i munden. Mere end 60 % af befolkningen overvinder denne refleks; nogle af os gør ikke og finder det vanskeligt eller endda umuligt at sluge medicin. For dem alle, helt ned til toårs alderen, er Gloup en løsning på den daglige kamp.
 
Mange udvikler endda et problem med medicinindtag  eller dysfagi. I forbindelse med sygdomme som Parkinson, kræft, dissemineret sklerose, morbus Sjögren og mange flere kan den kontinuerlige brug af medicin bremse produktionen af spyt. Nogle særlige sygdomme svækker også musklerne og medfører nerveproblemer, hvilket resulterer i en nedsat evne til at synke. For de fleste af disse personer er Gloup en rigtig god løsning. Vi tilråder dig at opsøge en talepædagog, inden du begynder at bruge Gloup. Specialisten kan også anbefale, hvilken af de forskellige versioner Gloup, du skal tage.
 
Vi anbefaler på det kraftigste, at personer med alvorlig dysfagi henvender sig til en talepædagog for at vælge den bedst egnede type Gloup.