En løsning, hvis du kæmper med at tage din medicin

Det kan være ret svært at sluge medicin. Over tre ud af ti personer har dette problem, og det drejer sig ikke kun om børn og ældre. Problemer med medicinindtag rammer alle aldre og både mænd og kvinder. Det er ikke usædvanligt, at det kan relateres til selve sygdommen. Ondt i halsen eller smerter i munden kan for eksempel gøre det særlig vanskeligt at synke.
 
I mange tilfælde har problemer med medicinindtag noget at gøre med selve medicinen. Tabletter og kapsler kan være ru og store eller have en dårlig smag. Det kan være et problem, især hvis medicinen skal tages regelmæssigt, eller hvis der skal tages flere lægemidler på én gang. Hvis tabletterne tygges, kan det give en forfærdelig smag i munden. Derfor kan ikke alle uden videre sluge deres medicin med et glas vand.
 
Som følge af disse problemer med medicinindtag undlader patienter ofte at tage deres medicin. Eller de åbner kapslerne eller knuser tabletterne. Sædvanligvis uden at sige det til lægen eller på apoteket. I mange tilfælde er det ikke en god ide, og det kan være ganske farligt. Folk prøver ofte at bruge yoghurt eller en anden dessert-agtig madvare som hjælp til at sluge deres tabletter. At tage medicin sammen med mad som yoghurt kan på alvorlig vis ændre virkningen af den tagne medicin.
 
Gloup er det første produkt, som virkelig hjælper patienter, der har problemer med medicinindtag – helt fra toårsalderen og til ethvert lægemiddel, der skal sluges. En praktisk løsning, der er lige så simpel, som den er effektiv.
 
Produktet Gloup® er en patenteret universalgel, der gør det lettere at sluge faste lægemidler. Gelen er ikke et lægemiddel i sig selv, men den er meget effektiv sammen med den medicin, du tager!